< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Gary Chan – CEO, Hong Kong & Greater China

Gary Chan, CEO – The CFO Centre, Hong Kong & Greater China

Gary is een Canadese registeraccountant. Hij behaalde zijn Masters in accounting en een Bachelors in wiskunde aan de Universiteit van Waterloo, Ontario, Canada.

Gary begon zijn carrière als accountant bij KPMG te Toronto, Canada bij de vastgoedafdeling. Daarna keerde hij terug naar Hong Kong en kwam in dienst van Deloitte Hong Kong bij de corporate advies- en transactiepraktijk. In de verschillende werkterreinen waar hij tijdens zijn 7 jaar bij Deloitte bij betrokken was verwierf hij de vaardigheden nodig om een effectief inzicht te krijgen in bedrijven en het identificeren van specifieke problematieken als cash flow, werkkapitaal, winstgevendheid, operationele risico’s.  Hij heeft uitgebreide ervaring met de aanpak en verbetering van deze vraagstukken.

Na voor Deloitte te hebben gewerkt bekleedde hij een positie als investment manager bij de afdeling Vastrentende waarden van Goldman Sachs, waardoor hij zijn kennis over verschillende typen ondernemingen in verscheidene landen in Azië verbreedde. Later kwam hij in dienst bij Great Capital, de offshore investeringstak van Creat Group, een te Beijing gevestigd Chinees conglomeraat en was deze groep behulpzaam bij de oprichting van 2 joint venture investeringsprogramma’s bij RIT Capital Partners plc. Tijdens zijn dienstverband met Creat assisteerde hij de groepsvoorzitter in diens capaciteit als bestuurslid van twee beursgenoteerde bedrijven bij het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën.

Zijn hele carrière lang heeft Gary uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende bedrijven zoals vastgoed, conventionele en duurzame energie, olie en gas, telecom, media en technologie, infrastructuur, gezondheidszorg en FMCG.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu