< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Nev Durrant – Group CFO, The Liberti Group Companies

Nev is a commercially minded Chartered Accountant. Prior to joining the FD Centre Nev was CFO and Deputy CEO of a not-for-profit technology business, serving clients ranging from small charities to central government departments across over 50 countries. Nev’s commercial experience includes working in the aerospace, food, business process outsourcing, and technology sectors. Nev qualified as a Chartered Accountant with Coopers and Lybrand and has a BA in Economics from The University of Nottingham.

Paul Dodd – Group Risk Advisor

Paul Dodd, Group Risk Advisor

Paul became a Regional Director of the FD Centre in 2008 where he started and ran a very successful business in the East of England until transitioning out of the role in 2018. Before the FD Centre, he was group finance director for ANT plc, playing a key role in the very successful AIM IPO in 2005. Following a degree in law and qualifying as a Chartered Accountant in 1983, Paul’s early career was in taxation (Arthur Andersen, Schlumberger, Plessey plc and Parmentier-Arthur) before joining Ernst & Young’s Cambridge office in 1990, becoming a partner in 1994 and leading EY’s tax practice in the East of England until 2003.

Andy Collier – Head of Brand Experience

Andy is a Chartered Accountant who moved into industry shortly after qualification.  After working with several fast growing Yorkshire based companies, in 2002, Andy took the decision to move into a portfolio career, specialising in steering SME businesses through their various challenges and issues.

Utilising his extensive and wide ranging part time FD experience, Andy now works with the team in the North of England to develop both new business opportunities and to develop relationships with potential new clients.

In addition Andy provides non-executive and mentoring guidance to companies’ chief executives who can benefit from his contacts and knowledge.

Based on his own experience, Andy feels that all ambitious SME companies would benefit instantly from the input of an experienced FD who knows how to steer a course through the “growth minefield”.

Julie Mills – groepsdirecteur

Julie Mills, groepsdirecteur

Julie Mills is groepsdirecteur bij het FD Centre. Als vrouw van onze oprichter heeft Julie de afgelopen 10 jaar toezicht gehouden op alle kantoor- en secretariële functies binnen het bedrijf gedurende. Julie is haar carrière begonnen in het secretariaat en deed daarna juridisch secretariaatswerk. Na haar vier zonen te hebben opgevoed is ze weer aan het werk gegaan. Ze werkte succesvol bij een vastgoedontwikkelingsbedrijf voordat ze bij Colin op het FD Centre ging werken met het idee ‘dat op een dag alle middelgrote ondernemingen een parttime financieel directeur in dienst zouden hebben’.

Julie werkt nog steeds in het Centre, houdt het kantoor op orde en staat bekend voor haar gourmet lunches!

 

Jamie Mills – UK & Ireland CEO

Jamie is zijn loopbaan begonnen als profvoetballer bij Swindon Town FC. Na te zijn gestopt met voetballen heeft hij met succes een opleiding tot technicus gevolgd en een ondernemerscarrière is begonnen met de oprichting van een installatiebedrijf van op maat gemaakte luxe badkamers voor rijke klanten.

Met behulp van een aantal installatieteams ontwikkelde hij met succes zijn bedrijf gedurende een periode van 10 jaar. Jamie focuste daarbij op de verkoop, marketing en bedrijfsplanningskant met een nadruk op het ontwikkelen van een systeem voor (klant-)aanbevelingen en klantenbinding.

Hoewel Jamie blootgesteld was aan de FD Centre cultuur sinds het begin in 2001 toen zijn vader het bedrijf oprichtte, voegde Jamie zich pas in 2015 bij het FD Centre om de marketing systemen en de infrastructuur van het FD Centre UK en de gehele CFO Centre Global Group te helpen ontwikkelen, gebruikmakend van zijn ondernemingsvaardigheden en marketing ervaring vanuit zijn eigen bedrijfsachtergrond.

Jamie hecht veel waarde aan de ethos en de teamcultuur in het FD Centre en ziet ernaar uit om sterke relaties te ontwikkelen in het gehele bedrijf zowel in de UK als wereldwijd.

Shirley Poole – Group Financial Controller

Shirley Poole, Group Financial Controller – The FD Centre – UK

Shirley Poole is in 2006 in dienst getreden bij Colin Mills, met wie zij het kantoor,  toentertijd in de eetkamer, deelde. Shirley is onze allereerste medewerker. Ze is begonnen in een parttime boekhoudfunctie; sinds 2008 werkt zij fulltime als financieel controller. Daarvoor heeft zij gewerkt als assistent financieel manager voor een groep bedrijven waaronder Homecare, Uitzendbureaus voor Verpleegkundigen en Verpleeghuizen. Eerder werkte Shirley 5 jaar voor een evenementenorganisatiebureau en was betrokken bij de organisatie van nationale en internationale evenementen waardoor zij veel heeft gereisd. Zo mede-organiseerde zij de Camel Trophy, de Whitbread Round, de World Boat Race, de Ford Overland Challenge en Mountain Bike Evenementen in de UK.

Colin Mills – Founder & Chairman

Colin Mills – Oprichter, Directeur CFO Centrum

Colin Mills is de oprichter en voorzitter van The FD Centre Limited en heeft meer dan 20 jaar ervaring als financieel directeur in bedrijven met een omzet van 2 – 500 miljoen Euro in de UK, USA en Europa.

Hij is lid van het Chartered Institute of Management Accountants in de UK en Institute Prize Winner; Colin heeft ook een MBA van Henley. Zijn ervaring omvat de sectoren bouw, FMCG, retail, voedingsmiddelen, IT, zakelijke dienstverlening, papier en vastgoedontwikkeling.

Voordat hij het FD Centre oprichtte in 2001 werkte Colin voor organisaties zoals de Mars Group, Benders (FMCG bedrijf in de UK in papierproducten), The Scholes Group plc (inmiddels onderdeel van Hanson Industries), Clifford Foods plc (inmiddels onderdeel van Unigate) en The Bradley Group (inmiddels onderdeel van Aggregate Industries), zowel als CFO en CEO. Voor de group heeft Colin enkele programma’s ontwikkeld

  • In control blijven in snel groeiende bedrijven
  • Oplossing om te overleven voor bedrijven onder druk
  • Managen van snelle Bedrijfsveranderingen

Sara Daw – Group CEO

Sara Daw – Group CEO/Directeur CFO Centrum

Sara Daw is een strategisch georiënteerde registeraccountant en MBA van de London Business School. Eerder was zij oprichter en directeur van een bedrijf dat zich met Strategie en management development richtte op klanten van het MKB tot en met de grote corporates.Sara’s heeft ervaring in sectoren als retail, banken & verzekeringen, zakelijke dienstverlening, pharma en non-profit. Sara heeft als registeraccountant gewerkt bij Deloitte & Touche, waar zij gespecialiseerd was in corporate finance en heeft een BA in Scheikunde van Oxford University.

Jeremy Walker – Directeur Groot Brittanië

Jeremy Walker, Directeur – Groot Brittanie

Jeremy behaalde zijn kwalificatie als registeraccountant bij Binder Hamlyn in 1980 en heeft sindsdien als financieel directeur gewerkt voor verschillende MKB bedrijven met omzetten tussen de ₤2m en ₤30m, in de sectoren import, distributie, detailhandel, postorder, uitgeverij, telecom, financiële dienstverlening. Jeremy – een ondernemer van nature – is  tweemaal een eigen bedrijf begonnen gebaseerd op zijn eigen innovatieve ideeën, heeft voor bedrijven verschillende ondernemingen gekocht en gefuseerd en zijn eigen bedrijf verkocht. Hij heeft ervaring in het werven van privé kapitaal, durfkapitaal en commerciële bankfinanciering en was succesvol in het afsluiten van een MBI/MBO deal waarvoor hij ₤13 m bijeenbracht. Gedurende zijn 25 jaar ervaring heeft Jeremy onschatbare kennis en ervaring opgedaan ten aanzien van de problemen waarmee MKB ondernemingen zowel op operationeel- als financieel gebied worden geconfronteerd.

Mike Giles – Creative Director

Na zijn carrière als retailmanager in de levensmiddelenindustrie te zijn begonnen, is Mike gaan werken in franchising waar hij sales- en marketingmanager werd voor de snelst groeiende franchise in de UK, thebestof, een onderdeel van de N5 Groep.

‘Gedurende een periode van 3 jaar hebben we netwerken ontwikkeld van meer dan 1500 franchisenemers, waarbij Mike regelmatig naar de  VS is gereisd om samen te werken met internetmarketeers als Dan Kennedy en Bill Glazer,  die ons hebben geholpen de marketingstrategie voor het UK-bedrijf te ontwikkelen’.

Aan het einde van 2010 is Mike bij het FD Centre begonnen om de marketing infrastructuur te helpen herontwikkelen en het FD team te assisteren bij het acquireren van klanten in de gehele UK.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu