< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Steve Settle – Managing Directeur, Singapore

Steve Settle, Managing Directeur – The CFO Centre Asia, Singapore

Steve is een Fellow van de Chartered Accountants in Engeland & Wales en lid van het instituut voor Chartered Accountants in Australië. Hij heeft een MBA van de Macquarie University en een Masters of Art in techniek van de St. Johns College Cambridge.

Hij kreeg zijn accountantsopleiding bij Deloitte Haskins en Sells te Londen voordat hij verhuisde naar Price Waterhouse in Sydney. Halverwege de twintig ging hij werken in de handel waar hij uitgebreide ervaring opdeed in dienstverlening voor radio, film en reclame voordat hij in 2000 naar Singapore verhuisde waar hij CFO voor Thomson Financial (thans Thomson Reuters) werd, verantwoordelijk voor Azië en de Stille Oceaan. Vervolgens werd hij benoemd tot CFO van de gezamenlijk met Johnson gestarte internet universiteit U21 Global waar hij meewerkte aan de groei van deze organisatie tot meer dan 5.000 studenten in meer dan 80 landen.

In zijn tijd als CFO focuste hij altijd op het ontwikkelen van een nauwe zakelijke relatie met de CEO en samenwerking met alle bedrijfsonderdelen van de organisatie. Steve werkte voor kleine en grote bedrijven en had financiële, informatie technologie, HR en operationele verantwoordelijkheden. Hij had bovendien ervaring met acquisities en verkoop van bedrijfsonderdelen, alsmede met systeemimplementatie en bedrijfsrationalisatie.

Gedurende de laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in particulier vermogensbeheer en is tegenwoordig COO/Client Partner bij Jigsaw Wealth Management. Hij is voorzitter van de Britse Club in Singapore en woont daar met zijn vrouw Nikki en twee tienerzonen Oscar en Louis.

 

 

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu