< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Rowan De Klerk – Group COO Asia Pacific and CEO South Africa

Rowan De Klerk – Group COO Asia Pacific and CEO South Africa

Rowan de Klerk is een strategische en commerciële bedrijfsprofessional met 25 jaar ervaring opgedaan bij zowel multinationals als kleine en middelgrote ondernemingen.

Voordat hij het FD Centre concept en het merk naar Zuid Afrika bracht richtte Rowan een management adviesbureau op waar hij daarna 8 jaar als partner werkzaam was met een focus op  bedrijfs- en financieel-strategische oplossingen voor een brede selectie klanten. Na zijn accountantsopleiding bij KPMG deed Rowan 12 jaar ervaring op als serie-Financieel Directeur en Algemeen Directeur waarbij hij verschillende leiderschaps- en bestuursvaardigheden verkreeg. Rowan’s expertise omvat: financiële- & bedrijfsstrategie, verkoop & marketing, operations, het ontwikkelen en implementeren van systemen, het rapporteren aan directie en bestuur, training en begeleiding, investeringstaxatie, M & A activiteiten en exit planning. Rowan behaalde zijn Bcompt (accountantsdiploma) en Bcompt honours graden aan de Universiteit van Zuid Afrika. Hij is een  management accountant van het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) UK.

Rowan heeft ervaring in verschillende sectoren zoals ICT,  professionele dienstverlening, vastgoedontwikkeling, call centres, werving & selectie, horeca, voedingsmiddelen, productie, banken en financiële dienstverlening en non-profit organisaties.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu