< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Rob Vergeer – CFO

Rob Vergeer – CFO
Picture of Rob Vergeer – CFO

Rob Vergeer – CFO

Rob is een pragmatische, ondernemende CFO met meer dan 35 jaar ervaring in financiële en managementfuncties, waarvan de laatste 20 jaar als CFO. Daarnaast heeft hij een hands-on mentaliteit en een Master of Business niveau van denken. Hij benaderd Finance altijd vanuit de business. Zijn motto is: begrijp je de business dan kun je toegevoegde waarde creëren met Finance.

Hij is verder te kenmerken als een vormer, voorzitter, bruggenbouwer, coachende leider en een ervaren sparringpartner. Hij heeft ruime internationale ervaring opgedaan bij Nederlandse familiebedrijven in de Retail & Tourism (World of Delights, Tourism Group, Koninklijke Capi-lux, Tracks & Take Off Multitronics).

Toen hij 36 was bekleedde hij zijn eerste directiefunctie bij Tracks & Take Off Multitronics. Destijds in eigendom van Michael van Praag, DGA en ook oud-voorzitter van Ajax. Daarvoor heeft hij bij SOGETI Nederland (toen nog IQUIP Informatica en onderdeel van een Franse beursgenoteerde onderneming CAP GEMINI) er al aan mogen ruiken als tijdelijke plaatsvervanger van de financieel directeur.

In zijn begin jaren als managementconsultant heeft hij ervaring opgedaan in andere branches zoals; horeca, productie, reclame, agrarisch en non-profit.

Als rode draad door zijn carrière loopt veranderingsmanagement. Hij heeft ook veel ervaring met fusies & overnames, bedrijfsopvolging, verkoop onderneming, scale up en scale down.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu