< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Interim Financieel Directeur

Zoekt u een Interim Financieel Directeur? Wij bieden u een Nederlandse Topdirecteur tegen de kosten van een junior medewerker.

Maak een vrijblijvende afspraak...

...en ontdek hoe onze CFO's u helpen inzichten te krijgen, kosten te besparen, cashflowproblemen te voorkomen en de waarde van uw bedrijf te vergroten. Meer weten? Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Deze klanten zochten ook een FD...

Sympany

'Het leven is nu een stuk simpeler bij Sympany'

Hans ter Pelle, Parttime CFO bij Sympany

Download onze case study
Huur eens een Financieel Directeur ad interim in

'Een boekhouder volstaat niet'

Trends, Financieel-Economisch weekblad

Download onze case study
Hoek Hoveniers

'Ik had het idee dat we een frisse wind nodig hadden'

André Hoek, directeur

Download onze case study
Inoxal

'We konden ons groeipotentieel waarmaken'

Dave De Ryck, Zaakvoerder

Download onze case study
fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO’s zijn

De interim Financieel Directeur van het CFO Centrum helpt u bij het bereiken van uw strategische doelstellingen. Dit betekent meer tijd en vrijheid voor u om uw bedrijf te runnen.

Meer over

Zoekt u een ervaren interim FD?

Het CFO Centrum helpt u met het vinden van een geschikte tijdelijke Financieel Directeur (FD). Wij voorzien u van een daadkrachtige externe FD tegen een fractie van de kosten van een interne FD.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een Financieel bestuurder met ervaring!

Vaak is een interne financieel directeur beperkt tot zijn persoonlijke vaardigheden. Bij CFO Centrum vindt u niet alleen een ervaren interim FD voor uw bedrijf. Onze klanten profiteren ook van gecombineerde vaardigheden, contacten en ervaringen van ons gehele nationale en internationale team. Dat is een voordeel dat geen enkel ander bedrijf u kan bieden!

Een Financieel Manager met een netwerk

Wij bieden u niet alleen een vreselijk goede FD, maar ook unieke toegang tot onze klanten en ons bredere partnernetwerk. Zo helpen we u om uw bereik en zichtbaarheid te vergroten. We werken met meer dan 2.000 klanten en meer dan 1.000 ‘partners’. Dat is nog eens een financieel netwerk!

Zo voegen wij meer waarde toe dan elke andere aanbieder van CFO-dienstverlening in Nederland.

De garantie van een goede interim FD

Wij zijn de marktleider op ons gebied. Wij zijn in staat een dienstverlening van een hogere kwaliteit en grotere waarde aan te bieden dan onze concurrenten. Dankzij onze rigoureuze FD-benoemingsprocedure, onze unieke ’12 Pijlers Architectuur’ en onze overkoepelende teamstructuur heeft u bij ons de garantie van een goede interim Financieel Directeur.

Een onderscheidende FD-aanbieder

Onze part time, interim FD onderscheidt zich van de traditionele interne Directeur door de mogelijkheid om extra expertise in te schakelen. Wilt u dat ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Dit krijgt u van het CFO Centrum

Door Het CFO Centrum in te schakelen krijgt u veel meer dan een parttime Financieel Directeur ad interim. U krijgt namelijk:

  • Een van de leidende Nederlandse FD’s die op part-timebasis bij u werkt
  • Lokale ondersteuning van een team met de meest daadkrachtige FD’s in het land
  • Een landelijk team van samenwerkende Financieel Directeuren die ‘best practices’ delen
  • Toegang tot ons internationale netwerk van FD’s (zodat wij u eventueel ook kunnen helpen met versnelde internationale uitbreiding van uw bedrijf )
  • Toegang tot de beste producten en diensten uit ons ongeëvenaarde partnernetwerk

Wat is een FD?

Een financieel directeur of financieel bestuurder wordt ook wel CFO (Chief Financial Officer) genoemd. Hij of zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid van een bedrijf. De CFO staat aan het hoofd van de financiële afdeling van een organisatie. Het is meestal de op een na hoogste functie in een bestuur van een bedrijf of multinational. Uiteraard werkt de CFO die u zoekt nauw samen met de CEO.

Wat is ad interim?

Een Financieel Directeur ad interim is een tijdelijke leidinggevende. Hij of zij richt zich op de financiële kant van de organisatie. En wordt meestal voor een bepaalde periode of voor een project aangetrokken. Een interim Fiancieel Directeur is een extern persoon, die een frisse blik op de organisatie werpt. En vanuit andere tijdelijke dienstverbanden veel ervaring meeneemt naar de organisatie.