< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Jamie Mills – UK & Ireland CEO

Picture of Jamie Mills – UK & Ireland CEO

Jamie Mills – UK & Ireland CEO

Jamie is zijn loopbaan begonnen als profvoetballer bij Swindon Town FC. Na te zijn gestopt met voetballen heeft hij met succes een opleiding tot technicus gevolgd en een ondernemerscarrière is begonnen met de oprichting van een installatiebedrijf van op maat gemaakte luxe badkamers voor rijke klanten.

Met behulp van een aantal installatieteams ontwikkelde hij met succes zijn bedrijf gedurende een periode van 10 jaar. Jamie focuste daarbij op de verkoop, marketing en bedrijfsplanningskant met een nadruk op het ontwikkelen van een systeem voor (klant-)aanbevelingen en klantenbinding.

Hoewel Jamie blootgesteld was aan de FD Centre cultuur sinds het begin in 2001 toen zijn vader het bedrijf oprichtte, voegde Jamie zich pas in 2015 bij het FD Centre om de marketing systemen en de infrastructuur van het FD Centre UK en de gehele CFO Centre Global Group te helpen ontwikkelen, gebruikmakend van zijn ondernemingsvaardigheden en marketing ervaring vanuit zijn eigen bedrijfsachtergrond.

Jamie hecht veel waarde aan de ethos en de teamcultuur in het FD Centre en ziet ernaar uit om sterke relaties te ontwikkelen in het gehele bedrijf zowel in de UK als wereldwijd.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu