< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Frits Cober – CFO

Frits Cober – CFO
Picture of Frits Cober – CFO

Frits Cober – CFO

Frits Cober is als CFO verbonden aan het CFO Centrum. Hij is een gedreven, ondernemende en analytisch sterke CFO met brede kennis en ervaring. Het grootste deel van zijn loopbaan is hij actief geweest in nationale en internationale financiële functies.
Zijn kracht ligt in het bouwen en inzichtelijk maken van organisaties, waarbij het structureren en transparant maken van bedrijfsprocessen zijn grootste kwaliteit is. Hiernaast behoren ook bedrijfsovernames en integratie, kostprijsverlaging, en cashflow en werkkapitaal beheersing tot zijn competenties.

Als CFO van OnStream wist hij het bedrijf los te weken uit de Philips organisatie en er een zelfstandig bedrijf van te maken onder Amerikaanse leiding en na faillissement hiervan, een doorstart te realiseren en het bedrijf bij een Private Equity financier onder te brengen.
Bij een technische MKB organisatie (werktuigkundige installaties), was hij als financieel directeur en meewerkend voorman verantwoordelijk voor de totale financiële bedrijfsvoering plus aanverwante functiegebieden als ICT, HRM en Facilities. Het was een uit de kluiten gegroeid familiebedrijf, het is nu een bedrijf dat goed gestructureerd, georganiseerd en klaar voor de toekomst is.
In de praktijk heeft Frits bewezen een natuurlijk leider te zijn, die naast de vakinhoudelijke kwaliteiten en interesses van de financiële functie, altijd op zoek is naar verbetering van de operationele processen in een bedrijf.

Connect with Frits
fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu