Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Gerard de Vriend – CFO

Gerard de Vriend – CFO
Picture of Gerard de Vriend – CFO

Gerard de Vriend – CFO

Gerard  is als parttime CFO al jarenlang verbonden aan het CFO centrum. Daarnaast begeleidt hij als coach diverse niet-Nederlandse ondernemers met hun eerste stappen op het ondernemers pad.

Gerard is een ondernemende CFO, die uitstekend in staat is om organisaties te begeleiden en ondersteunen. Gedurende zijn carrière heeft Gerard geruime tijd als adviseur gewerkt bij de top van de adviessector. Hij heeft daarbij gewerkt met grote ondernemingen, met name in de retail, fast moving consumer goods sector en industrie. Vervolgens heeft Gerard de stap naar een lijnfunctie gemaakt en is hij werkzaam geweest als CFO bij multinationals in London en Parijs. Daarna heeft hij als ondernemer  in Nederland een keten van winkels in de retail opgezet. Hij heeft dus uitgebreide internationale ervaring als CFO en ondernemer in bedrijven die opereren in snel wijzigende marktomstandigheden.

Naast zijn financiële kennis is Gerard sterk in de analyse en oplossing van problemen. Hij komt in samenwerking met de organisatie tot innovatieve oplossingen. Gerard is daarbij een teamspeler, innovatief, creatief en gedreven.

Natuurlijk ligt de expertise van Gerard op de financiële processen en het financieel management. Maar daarnaast is Gerard ook verantwoordelijk geweest voor logistieke, IT en HR functies en processen binnen diverse organisaties en brengt hij de kennis van deze processen mee in de functie van parttime CFO.

Voor Gerard is de rol van de CFO veel meer dan de bewaker van de financiële stromen. Voor Gerard moet de CFO een partner zijn van de ondernemer, waardoor de ondernemer zich kan richten op waar hij goed in is, namelijk ondernemen.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu