< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Hans Lugard – CFO

Hans Lugard – CFO
Picture of Hans Lugard – CFO

Hans Lugard – CFO

Hans is een ondernemende, senior CFO die zijn ervaring heeft opgedaan in het internationale bedrijfsleven bij Unilever en Albany International ( US company) en werkzaam op executive level in met name industriële productie omgeving. De afgelopen 15 jaar heeft hij diverse CFO functies bekleedt in het MKB in Duitsland en Nederland.

De afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij een aantal herstructureringstrajecten van uiteenlopende aard. Onder meer als lid van het “ sluitingsteam” bij Albany International mede verantwoordelijk geweest een strategische bedrijfssluiting. Als CFO en (tijdelijk) CEO bij de Etna Groep verantwoordelijk geweest voor het afwikkelen van het faillissement en de doorstart van de bedrijfsactiviteiten vanuit het faillissement.

Daarnaast heeft hij enkele jaren binnen het MKB ( Etna Groep, Gilde Investment Management en HorizonBioEnergy Netherlands,TEM Capital uit Boston) met private equity partijen gewerkt.
De laatste jaren is hij meer en meer gaan werken als part time CFO en klankbord van de ondernemer. Hij wil zijn activiteiten onder de vlag van het CFO Centrum en in een breder teamverband verder uitbouwen.

Connect with Hans
fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu