< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Jeroen Perquin – CFO

Jeroen Perquin – CFO
Picture of Jeroen Perquin – CFO

Jeroen Perquin – CFO

Jeroen is een pragmatische en ondernemende Finance Executive met een zeer brede internationale ervaring in de industrie, de energiesector, en in engineering en consultancy.

Hij heeft in meerdere bedrijven (PostNL, Shell, Tebodin) een zeer brede financiële ervaring opgedaan, waaronder Treasury, Internal Audit, Business en Financial Control, Investor Relations en M&A. In zijn meest recente functies was hij FD van Harsco Benelux en van Bilfinger Tebodin. Hij heeft het afgelopen jaar zijn eigen adviespraktijk opgezet op het gebied van Digitalisering en Blockchain in het bijzonder, gericht op de financiële praktijk.

Jeroen maakt complexe situaties snel inzichtelijk dankzij een sterk analytisch vermogen. Hij is gericht op een goede organisatie en het ontwikkelen van mensen om blijvende verbeteringen te bereiken. Hij heeft veel ervaring met project control en risk management.  Ook is hij intensief betrokken geweest bij diverse IT en veranderingstrajecten en het offshoren van bedrijfsactiviteiten.

Hij is inspirerend voor zijn omgeving en communiceert open en duidelijk. Toont een hoge mate van betrokkenheid en is gericht op samenwerken op basis van relaties en vertrouwen. Hij heeft een kritische, vooruitziende blik met de prioriteit op het collectieve belang. Competitief, doel -en resultaatgericht. Staat voor integriteit, openheid en kwaliteit.

 

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu