< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Kees Buitendijk – Regionaal Directeur en CFO

Kees Buitendijk – Regionaal Directeur en CFO
Picture of Kees Buitendijk – Regionaal Directeur en CFO

Kees Buitendijk – Regionaal Directeur en CFO

Kees is een oplossingsgerichte, praktisch ingestelde CFO met het juiste gevoel voor commercie. Inmiddels kan Kees terugkijken op meer dan 30 jaar aan ervaring in verschillende advies- en managementfuncties binnen de zakelijke financiële dienstverlening, de IT-sector en de logistieke dienstverlening. Naast zijn verantwoordelijkheid voor management, accounting en controlling betrof dit ook vaak vraagstukken en projecten inzake organisatorische veranderingen, IT, M&A en funding.

Bij Aon heeft hij jarenlang grote multinationals geadviseerd op het gebied van hun risico’s en internationale verzekeringsprogramma’s. Bij Gerling Namur, Coface en TKB was hij als CFO en COO verantwoordelijk voor alle financiële, organisatorische en IT-aangelegenheden. Als regio directeur en parttime CFO zet hij zijn kennis en kunde ook al weer enige tijd in bij diverse kleine en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren.

Naast het algemeen financieel management ligt zijn kracht vooral in het passend laten meegroeien van de AO/IC met een snel groeiende onderneming, de begeleiding van fusies en overnames, inclusief de daarmee gepaard gaande integratietrajecten, risico management (inclusief internal controls), verbetering van de planning en control cycli, alsmede de optimalisatie van winst, cash flow en werkkapitaal. Daarnaast kan hij bogen op de nodige ervaring met het uitdenken en implementeren van (financiële) strategieën en fondsenwerving (debt en/of equity financing via informal investors, private equity of venture capital).

Tenslotte heeft hij grote affiniteit met de marketing en logistiek en de rol die ICT kan vervullen bij de verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van de volledige supply chain.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu