< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Koos de Jong – CFO

Koos de Jong – CFO
Picture of Koos de Jong – CFO

Koos de Jong – CFO

Koos is een resultaatgerichte, ondernemende CFO met brede ervaring in senior financiële functies met directe betrokkenheid bij de business.
Na zijn studie bedrijfseconomie deed hij bij Coopers & Lybrand ervaring op als register accountant. Kennis van het internationale bedrijfsleven verwierf hij bij zowel beursgenoteerde ondernemingen (Clyde Petroleum en Hagemeyer) als in private equity omgevingen (H2 private equity, Convent Capital) bij resp. Smartwares/Nedac Sorbo en Urban Revolution. Ook heeft Koos ervaring in de MKB sector.

Naast algemeen financieel management is zijn key focus gericht op business control (planning & control cycli, opzetten van strategic plans, costsavings programma’s, cash en werkkapitaal management), financial analysis (gericht op efficiency- en effectiviteitverbetering), change management (restructuring, resultaatsverbetering, ICT projecten/implementaties)  en (re-)financing.

Als ervaren business partner met een sterke people focus zet hij zijn kennis en ervaring graag in bij grote en kleine ondernemers om in teamverband aantoonbare toegevoegde waarde te leveren naar een volgende fase te brengen.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu