< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Niels Boudeling – CFO

Niels Boudeling – CFO
Picture of Niels Boudeling – CFO

Niels Boudeling – CFO

Niels is een internationale, hands-on, CFO/COO met een strategische mind-set en een sterke business focus. Hij ondersteunt ondernemers door zijn uitgebreide financiële ervaring en diepgaande kennis van cashflow optimalisatie, financiering, business planning en financiële sturing te gebruiken bij ondernemingen met liquiditeits-, solvabiliteits- en strategische uitdagingen.

Geboren in een ondernemersfamilie, beschouwt hij het als zijn opdracht om ondernemers energie te laten steken in die dingen waar ze goed in zijn, ondernemen. Daarbij neemt hij als part-time CFO de oplossing van financiële en organisatorische obstakels voor zijn rekening.

Met bijna 40 jaar ervaring als auditor, operationeel directeur en CFO in diverse sectoren, zoals detailhandel, maakindustrie, technologie en financiële dienstverlening, is Niels breed inzetbaar en kan hij de beste oplossingen voor financiële en organisatorische vraagstukken uit deze sectoren combineren in een creatieve en innovatieve aanpak. Ondernemers waarderen Niels als constructieve sparringpartner en “critical best friend”.

Op basis van ruim 16 jaar bancaire ervaring, onder andere als Hoofd Kredietrisicomanagement en Intensieve Begeleiding, is hij de ideale partner voor ondernemers om het gesprek met vermogensverschaffers aan te gaan.

Als CFO heeft Niels vaak procesverbetering (LEAN) geïnitieerd en geïmplementeerd. Zijn favoriete aanpak daarbij is een analyse van processen volgens de Shell’s ESSA uitgangspunten: elimineren, versimpelen, standaardiseren en automatiseren.

Op het gebied van fusies en overnames heeft Niels uitgebreide ervaring met due dilligence trajecten, zowel vanuit het koper als verkoper perspectief, bedrijfswaardering, contractonderhandeling en post-fusie integratie.

Hij studeerde accountancy op Nyenrode, behaalde zijn MBA bij RSM/Erasmusuniversiteit in Rotterdam en hij is sinds 2008 Register Controller. Zijn competenties zijn: team bouwen, motiveren en coachen, ondernemerschap, financiering, financiële analyse, strategiebepaling en implementatie en story telling.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu