< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Pieter Verhees – Regionaal Directeur en CFO

Pieter Verhees – Regionaal Directeur en CFO
Picture of Pieter Verhees – Regionaal Directeur en CFO

Pieter Verhees – Regionaal Directeur en CFO

Pieter is bedrijfseconoom en registeraccountant en heeft ruim 25 jaar ervaring als financieel specialist. Eerst als accountant en later als management consultant bij EY en PwC. Als partner bij EY en PwC heeft hij zijn eigen adviespraktijken opgebouwd en heeft hij vele jaren ondernemingen geadviseerd op strategisch, digital en finance gerelateerde onderwerpen. De laatste jaren is hij (interim-) en parttime CFO geweest bij (inter-) nationale bedrijven in de start-up en scale-up fase.

Zijn sterktes zijn het snel ‘fact based’ kunnen identificeren van oorzaken van problemen en het kritisch beoordelen en vinden van strategische, operationele en financieel solide oplossingen. Hij is onderhoudend, een teamspeler en kan mensen uitdagen het beste naar boven te laten komen.

Pieter is gewend om te werken op directieniveau en om te gaan met toezichthouders en aandeelhouders. Verder is hij empathisch en in staat een positieve sfeer te creëren, ook in lastige situaties en relaties op te bouwen en te onderhouden. Zijn persoonlijke waarden zijn gericht op: integriteit, samenwerking, professionaliteit, vernieuwen en zorgen voor anderen.

Pieter is voor het CFO Centrum werkzaam als regionaal directeur en als parttime CFO.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu