< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Rob Wilmink – CFO

Rob Wilmink – CFO
Picture of Rob Wilmink – CFO

Rob Wilmink – CFO

Rob (Drs, RA) is een praktisch ingestelde, resultaat- en oplossingsgerichte financiële professional. Hij doorgrondt bedrijfsprocessen snel en weet alert te reageren op veranderende omstandigheden. Hij kan goed samenwerken, goed analysen, weet snel structuur te brengen en is in staat om projecten te realiseren. Hij is senior partner geweest bij KPMG en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verlenen van professionele dienstverlening, nationaal en internationaal. Rob heeft gewerkt met beursgenoteerde ondernemingen maar ook met start-ups, familiebedrijven en private equity owned bedrijven.

Rob is energiek met een brede oriëntatie en een sterke focus op resultaten. Hij excelleert in een snel veranderende omgeving. Hij is een nuchtere professional en krijgt graag dingen op de juiste manier gedaan. Rob is communicatief en mensgericht en heeft een no-nonsense houding met een goed ontwikkeld empathisch vermogen.

Hij is in staat om van managementstijl te veranderen met flexibiliteit tussen gevoeligheid en grondigheid als dat nodig is. Rob beweegt gemakkelijk op de verschillende niveaus in de organisatie. Hij heeft tevens ervaring in het communiceren met senior niveaus (Raden van Commissarissen, Raden van Toezicht en aandeelhouders), externe bestuursorganen en relevante belanghebbenden.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu