< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Sander Kiesouw – Regionaal Directeur

Sander Kiesouw – Regionaal Directeur
Picture of Sander Kiesouw – Regionaal Directeur

Sander Kiesouw – Regionaal Directeur

Sander Kiesouw – CFO

Sander is een zeer ervaren en breed georiënteerde financieel directeur, parttime CFO en registeraccountant (accountant in business).

Zijn opleiding en ervaring maken hem een gewaardeerde gesprekspartner op alle niveaus.

Sander heeft in zijn meer dan 25 jaar ervaring nationale en internationale MKB bedrijven aangestuurd van 5 mln tot meer dan 100 mln omzet in de groothandel en maakindustrie. Sander heeft zowel ervaring bij beursgenoteerde ondernemingen als bij private equity owned en venture capital owned bedrijven. Hij treedt op als adviseur en co-piloot van start-up en scale-up bedrijven.

Sander beweegt zich gemakkelijk van de werkvloer tot op boardroom niveau. Hij weet door middel van het opzetten van een doelgerichte strategie en het omzetten van strategie naar effectieve acties samen met de CEO/DGA klinkende resultaten te bereiken. Dit zowel op het gebied van de dagelijkse bedrijfsvoering (business process improvement), fusies en overnames  waaronder het voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van buyer/seller due dilligence en overnamecontract onderhandelingen, bedrijfsintegraties en reorganisaties.

Met het organiseren van helderheid en structuur, het managementteam en medewerkers meenemen in het hoe en waarom van beslissingen, het aandragen van creatieve oplossingen waarbij bedrijfskundige en juridische aandachtspunten worden meegewogen, helpt hij als co-piloot van de CEO/DGA en hun bedrijven hun doelstellingen te realiseren.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu