< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Stef Hinfelaar – CFO

Stef Hinfelaar – CFO
Picture of Stef Hinfelaar – CFO

Stef Hinfelaar – CFO

Stef is een vernieuwer met beide benen op de grond. Krijgt door een open en bevlogen houding mensen mee in een complex verandertraject waarin zorg wordt gedragen voor eigenaarschap, terugbrengen van complexiteit en ontwikkeling van mensen. Professional op het gebied van strategie, finance en implementatie met meer dan 25 jaar ervaring. Creëert een omgeving waarin ondernemende initiatieven kunnen bloeien en waar teamwork succes bepaalt. De bottom line telt en is afrekenbaar op het resultaat, van propositie naar businesscase.

Stef heeft zich vanuit de business (marketing en sales) bewogen naar de finance. Kan goed het “buiten” vertalen naar “binnen” en de cijfers. Eigen ondernemer en heeft zelf bedrijven gekocht en verkocht en is nu een actieve investeerder.

Laatste jaren heeft hij verdere verdieping in finance gerealiseerd door middel van 2 masters (Finance & Business Valuation) en heeft ervaring in diverse bedrijven als CFO, zowel internationale beursgenoteerde corporates alsmede ook scale up’s en alles wat ertussen zit.

Stef krijgt energie van het samenwerken met CEO’s en DGA’s en om daarmee succesvol te zijn.
Trefwoorden: Strategieontwikkeling & executie, Businessmodeling en forecasting, Ontwikkeling rapportages, Organisatie & Proces (re)design en implementatie, Werken met PE, Financieringen, Corporate Governance, Waardecreatie en waardering.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu