< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Thiem Schoonderbeek – CFO

Thiem Schoonderbeek – CFO
Picture of Thiem Schoonderbeek – CFO

Thiem Schoonderbeek – CFO

Thiem is een doelgerichte CFO die resultaten behaalt door mensen te mobiliseren en te verbinden. Gekneed in de accountantspraktijk van Arthur Andersen waar hij zich heeft gespecialiseerd in de media en entertainment wereld, reclame en andere vormen van zakelijke dienstverlening. Met deze ervaring heeft hij daarna internationale leidinggevende functies gehad in deze sectoren en in ICT gerelateerde ondernemingen.

Naast brede algemene financieel managementvaardigheden, heeft Thiem veel ervaring op gebied van strategische planning, procesverbetering, verandermanagement, overnames en de verkoop van ondernemingen, private equity, ICT-implementaties, financiering, risicomanagement en compliance.

De financiële functie heeft naast de klassieke rapportage en controle functie een cruciale rol bij het ondersteunen van besluitvormingsprocessen in een onderneming. Thiem zet zijn brede ervaring op dit terrein graag in om als parttime CFO bij kleine en middelgrote ondernemingen concrete resultaatsverbeteringen te realiseren.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu