< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Tjalling Haisma – CFO

Tjalling Haisma – CFO
Picture of Tjalling Haisma – CFO

Tjalling Haisma – CFO

Tjalling is een ondernemende CFO met meer dan 30 jaar ervaring in financieel management functies. Naast deskundigheid staan betrokkenheid en integriteit bij hem hoog in het vaandel.

Na zijn studies Economie en Nederlands recht heeft hij als registeraccountant ervaring opgedaan als accountant en management consultant bij EY. Hij heeft als CFO ruime internationale ervaring opgedaan bij zowel beursgenoteerde als familiebedrijven in de technische groothandel (Otra, Rexel Nederland en Hagemeyer Nederland), industriële dienstverlening (Geveke en Doornbos International), Telecom (KPN) en internationale aannemerij en productiebedrijven (A.Hakpark).

Daarnaast werkt hij vanuit zijn eigen bedrijf als financieel consultant en part time CFO voor verschillende MKB en startup bedrijven.

Het hart van zijn expertise ligt uiteraard op het financiële vlak en in meer algemene zin in handel en industrie. Zijn expertise ligt naast algemeen financieel management vooral in het begeleiden van fusies en overnames inclusief integratietrajecten, risico management (inclusief interne controle), verbeteren planning en control cycli, cash en werkkapitaal management in sterk veranderende omgevingen. Door zijn brede ervaring is hij ook in staat om snel inzicht en doorzicht te geven in rentabiliteit, liquiditeit en groeikansen. Vanwege zijn contacten in de sector is hij ook in staat een antwoord te vinden op financieringsvraagstukken en daarmee vaak samenhangende belastingplanning. Hij heeft specifiek belangstelling voor de rol die ICT kan vervullen bij het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van bedrijfsprocessen. In dat kader is hij bij verschillende ICT migraties vanuit de gebruikersorganisatie betrokken geweest.

Connect with Tjalling
fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu