< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Wido van Beek – CFO

Wido van Beek – CFO
Picture of Wido van Beek – CFO

Wido van Beek – CFO

Wido is een zeer ervaren financieel manager, met een inmiddels ruim 35-jarige ervaring in diverse financiële (directie) en managementfuncties in een breed scala van branches (w.o. bouw- en installatie, groothandel, automotive en semi-overheid).

Na een gedegen basisopleiding in de accountancy en verdere opleiding middels een groot aantal avondstudies, was hij reeds op jonge leeftijd (financieel) eindverantwoordelijk bij een toonaangevende turn-key projectontwikkelaar en woningbouwer. Vanaf de jaren negentig was hij als financieel directeur/DGA mede-verantwoordelijk voor de uitbouw een reeds lang bestaande importeur tot één van de marktleiders in de automotive aftermarket, en werd tevens een zeer uitgebreide internationale ervaring opgedaan.

Vanaf het moment van de verkoop van zijn aandelen in begin 21e eeuw stelt hij zijn opgedane ervaring als zelfstandig consultant ter beschikking aan vele opdrachtgevers, veelal in eindverantwoordelijke of directiefuncties: onder meer als financieel en algemeen directeur bij een groep van technische installatie-bedrijven (Vermeerplein Groep) en als financieel directeur van NRG (exploitant van de kernreactor en producent van medische isotopen) in Petten.

Naast de opgebouwde uitgebreide ervaring in financial accounting en managementfuncties, werd (naast het zelfstandig ondernemerschap) in de loop van jaren een aantal aantoonbare specialisaties opgebouwd:  kennis van familiebedrijven, veranderingstrajecten en reorganisaties, strategische heroriëntaties en het (opnieuw) inrichten van managementstructuur en -informatiesystemen.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu