< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Wilbert Stoffelen – CFO

Wilbert Stoffelen – CFO
Picture of Wilbert Stoffelen – CFO

Wilbert Stoffelen – CFO

Wilbert is een financiēle- en business professional, werkzaam als financieel directeur, parttime CFO en registeraccountant (accountant in business).

Zijn achtergrond en ervaring maken hem een zeer breed inzetbare en gewaardeerde gesprekspartner op alle niveaus.

Met zijn meer dan 30 jaar nationale- en internationale ervaring heeft hij bedrijven aangestuurd van 1 mln tot meer dan 2 mld omzet in de FMCG (groot)handel, maakindustrie en Logistiek. Hij heeft zowel ervaring met familiebedrijven als met beursgenoteerde ondernemingen (Metro Group). Wilbert heeft snel de kern van de zaak te pakken en weet op korte termijn transparantie en helderheid te creëren en indien nodig zaken in control te brengen. Wilbert is een team player die mensen weet te motiveren en enthousiasmeren van werkvloer tot op directieniveau. Hij heeft ervaring op het gebied van (her)financiering, (her)structureringen, overname contract onderhandelingen, integraties, reorganisaties en ontvlechting van verschillende organisaties en administraties na een overname.

Hij is een ervaren manager van veranderingsprocessen en implementaties van financiële- en operationele verbeteringen die een drastische impact op de bottom-line winstgevendheid hebben. Wilbert weet als sparring partner van de CEO/DGA zowel de dagelijkse business alsook de strategische koers mede te bepalen en te bewaken en draagt creatieve oplossingen aan voor ingewikkelde vraagstukken om verbeteringen en de gestelde doelen te bereiken.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu