< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

William de la Motte – CFO

William de la Motte – CFO
Picture of William de la Motte – CFO

William de la Motte – CFO

William is een resultaat gerichte CFO met meer dan 25 jaar ervaring in eindverantwoordelijke financiële posities. Hij weet strategie en doelstellingen te vertalen naar financieel management door mensen te verbinden en vooral door te luisteren naar de behoefte van de ondernemer.

Een groot deel van zijn loopbaan heeft hij in Latijns-Amerika en de VS doorgebracht onder moeilijke omstandigheden, die hem gekneed hebben in zijn oplossend vermogen. Als CFO heeft hij ervaring opgedaan bij zowel beursgenoteerde als familie bedrijven in de handel en retail (Ceteco), media (Telegraaf Media Groep) en distributie (SHV Energy). De laatste jaren werkte hij als CFO bij private equity owned telecom bedrijf Caiway.

De bedrijven waar William werkzaam voor is geweest varieerden van onstuimige groei tot bedrijven die in zwaar weer verkeerden of in een fase van strategische turn-around. Hij is op zijn best bij bedrijven die in beweging zijn en krijgt energie om veranderingen in te zetten en die in teamverband daadkrachtig uit te voeren.

Naast de algemene financiële managementvaardigheden heeft William in de loop der jaren een breed palet aan financial skills ontwikkeld met name op het gebied van financieringen en onderhandelingen met banken, begeleiden van overname trajecten en bedrijfsintegraties, opzetten management rapportages, kostenbeheersing en strategische heroriëntatie.

In een aantal steekwoorden is William te omschrijven als hands-on, integer, strategisch mee denkend en vooral behept met een uitstekend organisatietalent waardoor hij een gewaardeerd sparring partner is van de CEO/DGA bij de realisatie van de doelstellingen van het bedrijf.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu