< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Ontdek hoe onze unieke benadering het mogelijk maakt een daadkrachtige parttime CFO in dienst te nemen tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO

Wij gebruiken onze unieke 12 Pijler Architectuur om ieder onderdeel van uw huidige financiële afdeling door te lichten en daarin uw huidige en toekomstige eisen te verwerken. Deze benadering betekent dat we aan het begin van iedere nieuwe klantrelatie diep graven met het doel om elk probleem vast te stellen en alles boven water te krijgen.
Dit is een nogal therapeutische benadering voor de eigenaar van het bedrijf (en zijn management team) omdat het betekent dat u niet langer hoeft te piekeren over kwesties die misschien al maanden of zelfs jaren spelen en dat er een duidelijk stappenplan komt en een parttime CFO van top niveau die de implementatie van dit plan tot uitvoering kan brengen.

 

Om meer te weten te komen over onze 12 Pijler Architectuur en de expertisegebieden van onze parttime CFO teams, gelieve onderstaande pictogrammen te gebruiken om door de site te navigeren.

‘Het CFO Centrum maakt het voor MKB bedrijven mogelijk en haalbaar om één van ’de leidende financieel directeuren in Nederland op parttime basis aan te nemen tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO’.

Klik op de ‘play’knop op elk van de onderstaande beelden om de video af te spelen en een rapport voor dat expertisegebied te downloaden.

Als u contact met ons wilt opnemen, druk dan op onderstaande knop:
De 12 pijlers