< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Het aanbieden van de diensten van parttime CFO’s aan MKB bedrijven

De parttime CFO specialisten

Welkom door Sara Daw, CEO van de CFO Centre Group

Het idee van oprichter Colin Mills

Colin heeft jarenlang als financieel directeur van grote multinationals en beursgenoteerde bedrijven gewerkt. De CFO Centre Group is in 2001 in de UK opgericht. Het is het eerste bedrijf dat parttime CFO’s en financieel directeuren op grote schaal aanbiedt.

Het oorspronkelijke concept voor Het CFO Centrum was de kleine en middelgrote bedrijvensector (MKB) te voorzien van de vaardigheden van ervaren financieel directeuren zodat kleinere organisaties kunnen profiteren van de expertise van een zeer ervaren CFO of financieel directeur zonder de hoge kosten van het in dienstnemen van een fulltimer.

Het parttime CFO concept werd al snel een succes en het bedrijf is nationaal en internationaal hard gegroeid. In 15 jaar is de CFO Centre Group uitgegroeid tot de grootste en meest gerespecteerde aanbieder van parttime CFO’s .

De CFO Centre Group heeft zich inmiddels over de hele wereld uitgebreid tot de mondiale nr. 1 aanbieder van parttime FD en CFO dienstverlening.

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu

Met kantoren in alle werelddelen helpen wij bedrijven binnen een paar weken uit te breiden naar buitenlandse markten in plaats van in maanden of jaren.

VESTIG OF BREID UW BEDRIJF UIT IN HET BUITENLAND