< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op (035) 3333 555

Het CFO Centrum is voortdurend op zoek naar daadkrachtige CFO’s en financieel directeuren

Als u een zeer ervaren en goed opgeleide CFO of financieel directeur bent met minimaal 5 jaar ervaring als CFO, energiek bent en beschikt over een ondernemersmentaliteit, dan is een part time portfolio carrière bij het CFO Centrum wellicht iets voor u.

Deze unieke mogelijkheid is geschikt voor CFO’s / financieel directeuren die in een dynamische omgeving willen werken met andere gelijkgezinde professionals, die graag een portfolio levensstijl willen opbouwen en voor onze klanten van grote waarde kunnen zijn.

Photo of the FD Team

‘Het CFO Centrum is altijd op zoek naar goed gekwalificeerde CFO’s / financieel directeuren die graag een uitdagende en gevarieerde rol willen vervullen binnen het financiële management’.

Om u bij het CFO Centrum aan te sluiten vragen wij u:

1

Onze waarden te delen. We zijn ervan overtuigd dat succesvolle bedrijven niet alleen uitstekende commerciële vaardigheden dienen te hebben maar ook een sterke en geaccepteerde cultuur nodig hebben om in te gedijen. We zijn trots op onze cultuur. Toekomstige klanten, klanten, leveranciers en medewerkers vertellen ons dat we verfrissend anders zijn. Onze drie kernwaarden ‘open, progressief en gepassioneerd’ vormen de basis waarop onze cultuur is gebouwd. We zoeken mensen die in overeenstemming met onze cultuur en onze waarden functioneren.

2

Toon aan dat u een sterke empathie hebt met ondernemers in het middensegment van de markt waarin wij opereren en graag de ‘verkozen vertrouwde adviseur’ wilt worden van de ondernemer. Wij hebben teamspelers nodig die voor een lange periode met onze klanten kunnen werken met een haarscherp oog voor uitstekende klantenservice.

3

U bent in staat om de opstartfase van uw deelname aan ons team te financieren. In uw opstartfase heeft u misschien tijd nodig om een klantenbasis op te bouwen en afhankelijk van uw huidige situatie duurt het mogelijk 3-6 maanden voordat u inkomen zult genereren. U zult voldoende financiële stabiliteit nodig hebben om uw persoonlijke uitgaven te kunnen dekken gedurende die periode.

4

Een schone lei en team energie’. We verwachten van onze mensen dat zij al hun energie erin zullen steken en deel van ons team te worden. In deze fase moet u bereid zijn minimaal 3 dagen per week in het CFO Centrum te werken en alle aspecten van het deel uit maken van onze lokale, nationale en internationale teams volledig te omarmen.

5

U bent bereid u ‘open te stellen’. Een kernwaarde bij het CFO Centrum is openheid. De CFO's van Het CFO Centrum worden aangemoedigd volkomen open relaties te ontwikkelen, zowel intern als extern. Dit kan alleen worden bereikt als men bereid is zich open te stellen op alle niveaus.

Vereiste vaardigheden en ervaring

  • Krachtige CFO / financieel directeur, commerciële en strategische achtergrond
  • Uitmuntende staat van dienst, prestatiegericht en ondernemend;
  • Wil graag direct met ondernemers werken, met passie om een verschil te maken
  • Relevante ervaring op het gebied van business development
  • Met zelfvertrouwen en zelfverzekerd
  • Uitstekende presentatie- en communicatievaardigheden
  • Houdt van werken in een team in een collegiale omgeving
  • Bereid en in staat om overtuigend te conformeren aan de bedrijfscultuur
  • Brede sector ervaring en operationele ervaring zijn een voorwaarde

Ik wil me aansluiten

Wij ontvangen graag uw CV als u interesse hebt om te solliciteren. Tevens krijgen wij graag een motivatie over hetgeen u aanspreekt in een parttime portfolio carrière, inzicht in de vaardigheden en ervaring waar u over beschikt die naar uw mening zullen helpen om succes te hebben in deze rol én de ervaringen die u heeft op het gebied van business development.

Uw Naam*

Uw Email*

CV in PDF bestand*

Uw bericht

De wervingsprocedure van het CFO Centrum

Het wervingsproces van het CFO Centrum omvat 5 stappen:

1. Insturen van een volledig CV met relevante toelichting en motivatie

2. Kennismakingsgesprek

3. Gesprek met onze recruiter

4. Online DISC profiling test

5. Persoonlijk interview met regionaal directeur / collega CFO